Цветът червило според цвета на роклята
Грим

Цветът червило според цвета на роклята

цветът червило според цвета на роклята

След като видяхме Наоми Уотс и Тейлър Суифт да греят в червено червило и жълти рокли на тазгодишните Златни глобуси, се зачудихме кои са най-готините цветови комбинации, които знаменитостите обичат да носят на червения килим (и на съответните афтър партита). Това са формулите, към които любимите ни звезди се връщат отново и отново, поради очевидната причина, че наистина имат фантастичен ефект. Искате да изпробвате сами? Ето и цветът червило според най-носените цветове на рокли.

Доверяваме се за цветът червило

 Цветът червило според цвета на роклята черна

Виждаме Дженифър Лорънс, Мишел Монаган, и Зоуи Салдана с устни в цвят малина. Това е по-нестандартният избор пред червеното червило, което по-скоро би отклонило вниманието и изглеждало пикантно (в не хубавия смисъл). С малинено червило роклите в черно с всичката дантела и ефирност изглеждат далеч по-романтично.

Цветът червило според цвета на роклята червена

Без значение как се променят времената – червеното червило си е червено червило. То ще изглежда винаги класическа и ултра-бляскава комбинация с всякаква рокля. Хейди Клум, Еми Росъм, и Лупита Ньонг са разчитали на формулата „червено върху червено, върху червено“. Ето, че очевидно, тя е сработила.

Цветът червило според цвета на роклята жълта

Една комбинация на червения килим, която винаги изглежда свежа и приканва погледите. Цветът червило, което трябва да пробвате с канарено жълта рокля е червеният. Тази комбинация придава ярък и жизнерадостен външния вид, което също така е съблазнително в своят смел ход на цветове. Тъй като самите нюанси са деклариращи, може да вземем пример от Наоми Уотс, Тейлър Суифт, и Марион Котияр, които държат силуетите на роклите си по-семпли.

цвят червило според роклята бяла

Бежовият цвят червило има своя специален начин да накара устните да изглеждат особено привлекателно. Това е цветът червило, което смекчава блясъка на роклите в металик и придава по-естествен вид. Плюс това е цвят, който отива на всеки тон на кожа.

 цвят червило според роклята розова

Розовото е капризен цвят. Макар винаги да можем да добавим и розови устни към роклята в същ цвят, е хубаво да отбягваме подобна твърде бонбонна визия. По-подходящо е цветът червило да бъде неутрален, като бежовото е възможно най-неутралния цвят, за който се сещаме. Е, явно и стилистите на тези красиви дами в розово са заложили на тази успешна комбинация.